Aotelega o Photovoltaic Modules

E le mafai ona fa'aoga sa'o se tasi sola e fai ma puna eletise.O le sapalai eletise e tatau ona i ai se numera o manoa maa e tasi, feso'ota'iga tutusa ma afifi lelei i vaega.Photovoltaic modules (fa'aigoaina fo'i o panels o le la) o le totonugalemu lea o le gaosiga o le malosi o le la, o le vaega sili lea ona taua o le gaosiga o le malosi o le la.

O lana matafaioi o le faaliliuina lea o le malosi o le la i le eletise, ma auina atu i le maa teu oloa mo le teuina, po o le faalauiloaina o galuega uta.

Ae ui i lea, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o micro inverters, o le puna o loʻo i ai nei o photovoltaic modules e mafai ona faʻaliliu saʻo i se puna eletise e tusa ma le 40V, lea e mafai ona faʻauluina ai mea eletise io tatou olaga.

I le taimi lava e tasi, photovoltaic modules i mea fou, o se taunuuga o photovoltaic modules i le alamanuia ua taʻua na faia i Saina, e tatau ona faia i Saina, ma photovoltaic modules faaleleia oloa fou, e pei o le photovoltaic (pv) ceramic tile, photovoltaic caigang. watts, o lenei ituaiga o oloa e mafai ona sui saʻo ai mea fau fale faufale, ma le galuega o vaega photovoltaic, i le taimi e tasi i le maketi lautele, o le ai ai se aafiaga patino mo modules photovoltaic ma mea fau fale masani.


Taimi meli: Tes-17-2020